Thuis

Shenzhen Nomo Electronics Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 2006, is de Elektronikaco. van Shenzhen Nomo, Ltd een staatsniveau high-tech onderneming die zich in het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging van producten van de zonne-energie de slimme verlichting specialiseert. Onze zaken omvatten onderzoek en hoofdzakelijk ontwikkeling en productie van zonne intelligente LEIDENE intelligente de verlichtingsproducten van toepassingssystemen en. Na 12 jaar van ontwikkeling, is Nomo de backbone van de slimme verlichtingsindustrie geworden. Tot nu, heeft Nomo meer dan 50.000 intelligente zonnestraatlantaarns wereldwijd verkocht.

 

Onze fabriek behandelt een land 5600㎡ en heeft gebouwen 6000㎡. Wij concentreren ons hoofdzakelijk op hoge machts LEIDENE producten, ontwerpen, productie en Directe Verkoop. Wij specialiseren ons in zonnestraatlantaarns met slim geïntegreerd systeem, hoge baailichten, lage lichten, vloedlichten, en meer met achting aan leiden en ZONNE. Onze Belangrijke markten zijn Europa, de V.S., het UK, Japan, Korea, Australië, Pakistan en meer. Wij hebben meer dan 1.200 personeelsleden, zijn 47 van hen ervaren ingenieurs, zijn 23 van hen gekwalificeerd als hoofdmachinisten met graden. Met ons efficiënt en geschikt beheer, kregen wij de sterke capaciteiten van R&D en van de Productie. Wij zijn Beroeps in Energie - besparing, Milieuvriendelijke, Langdurige LEIDENE producten.

Onze Nomo-Groep werkt altijd hun manier om grote problemen in productie/materiaal/hittedissipatie op te lossen, die tot een nieuwe leeftijd van LEIDENE verlichting leidt. In de nabije toekomst, zijn de LEIDENE verlichtingsproducten met zijn moderne ontwerpen en de voordelen verbindend om de traditionele verlichting rondom de wereld stap voor stap te vervangen. Wij heten oprecht alle cliënten welkom om met ons samen te werken, en creëren samen een Rooskleurigere Toekomst!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

NOMO-de GROEP is snel en regelmatig sinds zijn aanvang gegroeid. Met zijn opmerkelijke verwezenlijkingen, zijn wij goed - gekend in deze industrie en een brede zorg van internationale cliënten en hun gemeenschappen gewekt.

 

In jaar 2006, was nomo geboren! M. Wang wanjun, investeerde al zijn persoonlijke besparingen, offerend zijn hartstocht voor auto's! Vestigend R&D-bureau voor zich het ontwikkelen en zijnd gespecialiseerd in geleide verlichting. Daarna, begon nomo groeiend het is skillfullness, meer in technische deskundigheid.

 

Onder NOMO-de jaarlijkse vermelde verwezenlijkingen van de GROEP:

Jaar 2018~

- NOMO-de GROEP won opnieuw projecten in Pakistan met het nieuwste controlesysteem/de hogere robotachtige technologie/optionals - voor 9000 eenheden.

- het begin van 2018 na maanjaarvakantie, NOMO-GROEP nam bij de verlichting van Zuid-Afrika deel toont.

 

Jaar 2017 ~

- NOMO-de GROEP won de projecten van Pakistan voor meer dan 23.000 eenheden die geïntegreerde slimmer allen in zonnestraatlantaarns één vereisten.

- dezelfde jaarnomo GROEP won opnieuw de nationale hulpprojecten en leverde 20.000 verenigt zich van zonnestelsel.

- hebbend meer vraag en behoeften van projecten, NOMO-ontwikkelde de GROEP auto-schoonmaakt robotachtig systeem en won meer projecten voor geïntegreerde robotachtige slimmer allen in zonnestraatlantaarns één, die veel lof en tevredenheid van klant voor NOMO-GROEP leverden!

- dezelfde jaarnomo GROEP nam aan de verlichting van India deel toont.

- NOMO-de GROEP won ook project in de V.A.E op zijn geïntegreerde slimmer allen in zonnestraatlantaarns één.

- liet het jaar van 2017 NOMO-opnieuw GROEP vestigen (Dongguan-tak, China)

- NOMO-de GROEP hield het creëren niet tegen, opnieuw gevend geboorte aan nieuwste reeks genoemd ‚HYPERION‘, tonend bij de verlichting van het Midden-Oosten toon, wat werd gewaardeerd en laat NOMO-GROEPS volgende orden van klanten.

- tegen eind 2017

NOMO-GROEP ontwikkelde opnieuw de nieuwe generatie van controlesysteem voor geïntegreerde slimmere robotachtige zonnestraatlantaarns, die een het levenstijd van 10 jaar geven!

 

Jaar 2016 ~

- NOMO-de GROEP combineerde alle takken en een hoofdkwartier werd opgericht in Shenzhen, China.

- NOMO-de GROEP, ontwikkelde een slimmer verlichtingssysteem met nieuwere technologie om via één controlesysteem voor allen in zonnestraatlantaarns te werken één.

- dezelfde jaarnomo GROEP, ontwierp meer onlangs geïntegreerd allen in één slimmere zonnestraatlantaarn, die gemakkelijk werkend eigenschappen en onderhoud hebben.

- NOMO-de GROEP won ook overheidsprojecten in hetzelfde jaar!

 

Jaar 2015 ~

NOMO-GROEP, won het grootste project voor hun gecreeerd allen in zonnestraatlantaarns één die, hoeveelheid meer dan 11.000 eenheden hebben.

- dezelfde jaarnomo GROEP, vond hun nieuwe generatie van allen in zonnestraatlantaarns één, met meer lichter gewicht, hoogwaardige technologie, grotere macht, en veel meer helderheid opnieuw uit!

- NOMO-de GROEP, vooruit wordt bewogen om internationaal aan tentoonstellingen deel te nemen die met de verlichting die van Thailand beginnen toont.

- dezelfde jaarnomo GROEP won ook het van de Britse project straatverlichting.

 

Jaar 2014 ~

- NOMO-de GROEP (Shenzhen-tak) werd opgezet.

En gecreeerd nieuw allen in één zonnestraatlantaarn, met een elegant ontwerp en een gemakkelijk installatieidee.

- NOMO-de GROEP nam aan de verlichting van Guangzhou deel Azië toont.

- zelfde jaar, het gewonnen project van NOMO GROEP in Afrika voor meer dan 40 van straatmijlen verlichting.

 

Jaar 2013 ~

NOMO-GROEP (Guangzhou-tak) werd opgezet.

NOMO-GROEP won ook het bod aan de projecten van de de wegverlichting van Nigeria, was één van hen meer dan 20.000 eenheden geleide tunnellichten.

 

Jaar 2012 ~

Nomo leidde producten die internationale kwaliteit hebben inging met succes markten zoals: Duitsland, Japan, de V.S., Tsjechische republiek, het UK en meer…

 

Jaar 2011 ~

NOMO GROEPEERT zich, werd China opgericht.

 

Jaar 2010 ~

Nomo als merk dat wordt geregistreerd voor:

- geleide verlichting &

- zonnestraatlantaarnproducten.

Hebben gewonnend het bod van:

De wetenschap & de technologische ontwikkeling de producten van de parkverlichting van China.

Shenzhen Nomo Electronics Co., Ltd. Shenzhen Nomo Electronics Co., Ltd. Shenzhen Nomo Electronics Co., Ltd. Shenzhen Nomo Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : NOMO

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Solar Powered straat verlichting voor verkoop Van goede kwaliteit Solar Powered straat verlichting voor verkoop Van goede kwaliteit Solar Powered straat verlichting voor verkoop Van goede kwaliteit Solar Powered straat verlichting voor verkoop